Circulairste werkstoel Be Hybrid

Ontdek de Be Hybrid: Dynamisch, Ergonomisch en Circulair

De Be Hybrid stoel is een revolutie in zitcomfort en duurzaamheid, perfect voor zowel kantoor, school als thuis. Dit Nederlandse product, vervaardigd in eigen fabriek, zet een nieuwe standaard in multifunctioneel en ergonomisch zitten. Met een basis van 76% gerecyclede materialen, biedt de stoel direct comfort in elke zithouding.

Een echte winst voor milieu en gebruiker

Elk onderdeel van de Be Hybrid is doordacht duurzaam. De stoel is niet alleen vervaardigd uit gerecyclede PET-flessen en geupcycled nylon, maar na gebruik neemt de fabrikant deze ook terug om er nieuwe producten van te maken, waarmee de circulaire economie een flinke boost krijgt.

Ontworpen voor eenvoud en comfort

Be Hybrid staat bekend om zijn innovatieve dynamische zitmechaniek dat zich automatisch aanpast aan de gebruiker. Met slechts één knop voor de zithoogte, biedt de stoel een intuïtief gebruiksgemak en comfort, ondersteund door een comfortabele elleboogsteun en een vijfteens voetenkruis met multifunctionele wielen.

Impact op het milieu minimaal

De stoel is niet alleen goed voor de gebruiker en het bedrijfsleven maar ook voor de wereld. Met een Milieukosten Indicator (MKI) van €1,90 en een Global Warming Potential (GWP) van 11,77 kg CO2, is de Be Hybrid een toonaangevend voorbeeld van hoe design en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan.

Reacties

De beste producten met een positieve impact
Elke week de favorieten op ImpactPulse in je inbox

Ik doe ook mee!